Brokastu maizītes ar safrānu

36 gab.

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

50 g rauga
500 ml piena
100 ml rapšu eļļas
½ g safrāna
1 ēd.kar. malta anīsa
½ t.kar. sāls
50 ml Dansukker dzidrā sīrupa
About 1.8 L Manitoba miltu

Dekorēšanai
Sēklas pēc izvēles

Instrukcijas

Sadurpina raugu. Pienu uzslida līdz 37 °C un pārlej raugam. Maisa, līdz raugš izšķīdis. Pievieno eļļu, safrānu, anīsa sēklas, sāli un sīrupu. Iestrādā miltus, līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Pārklāj ar dvielīti un ļauj uzrūgt 30 minūtes. Uz miltiem apkaisīta galda mīca, līdz mīkla kļūst vijīga. Sadala divās daļās. Katru izrullē garā rullī. Sagriež gabalos, tos katru atkal izrullē un savij maizītes. Kārto uz cepampapīra, glazē ar ūdeni un apkaisa ar sēklām. Atstāj vēl uz 30 minūtēm uzrūgt. Cep krāsns vidējā daļā 225 °C temperatūrā apmēram 8 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.