Sastāvdaļas
200 g tumšās šokolādes
300 g sviesta
190 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
130 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
60 g kakao pulvera
2 g sāls
4 olas
120 g kviešu miltu
100 g valriekstu
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.
Šokolādi sadrupina. Sviestu izkausē. Iemaisa šķidro šokolādi, tad cukuru, kakao pulveri un sāli. Pa vienai iekuļ olas, tad iemaisa miltus. Visu samaisa līdz pastas konsistencei.
Iemaisa sadrupinātus valriekstus.
20x30 cm diametra cepamformu ietauko un izklāj ar cepampapīru. Ielej mīklu un cep krāsns vidējā daļā apmēram 20-23 minūtes. Atdzesē.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.