Sastāvdaļas
200 g tumšās šokolādes
300 g sviesta
190 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
130 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
60 g kakao pulvera
2 g sāls
4 olas
120 g kviešu miltu
100 g valriekstu
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.
Šokolādi sadrupina. Sviestu izkausē. Iemaisa šķidro šokolādi, tad cukuru, kakao pulveri un sāli. Pa vienai iekuļ olas, tad iemaisa miltus. Visu samaisa līdz pastas konsistencei.
Iemaisa sadrupinātus valriekstus.
20x30 cm diametra cepamformu ietauko un izklāj ar cepampapīru. Ielej mīklu un cep krāsns vidējā daļā apmēram 20-23 minūtes. Atdzesē.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.