Brauniji

Šokolādes brauniji ar valriekstiem. Iespējams, garšīgākie brauniji, ko būsiet baudījuši. Lai labi garšo!

Apmēram 25 gabaliņi

Apmēram 1 stunda

Atzīme (6 gab)

Sastāvdaļas

200 g tumšās šokolādes 
300 g sviesta
190 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
130 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
60 g kakao pulvera
2 g sāls
4 olas
120 g kviešu miltu
100 g valriekstu

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Šokolādi sadrupina. Sviestu izkausē. Iemaisa šķidro šokolādi, tad cukuru, kakao pulveri un sāli. Pa vienai iekuļ olas, tad iemaisa miltus. Visu samaisa līdz pastas konsistencei.

Iemaisa sadrupinātus valriekstus.

20x30 cm diametra cepamformu ietauko un izklāj ar cepampapīru. Ielej mīklu un cep krāsns vidējā daļā apmēram  20-23 minūtes. Atdzesē.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Piektdienas atpūtas vakars

Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.