Biskvītkūka ar brūklenēm un kokosriekstu-īrisa glazūru

PT55M

1 stunda

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Kūkai
3 olas
225 g Dansukker smalkā cukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
50 g sviesta
100 ml piena
210 g kviešu miltu
2 tējkar. cepamā pulvera
1 tējkar. malta kardamona
1 šķipsniņa sāls
150 g saldētu brūkleņu

Glazūrai
25 g sviesta
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
75 ml saldā krējuma
70 g kokosriekstu skaidiņu
5 ēdamkar. Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175°C.

Olas, cukuru un vaniļas cukuru sakuļ mīkstās putās.

Sviestu izkausē, pievieno pienu un iemaisa olu maisījumā.

Miltus, cepamo pulveri, kardamonu un sāli samaisa. Ieber brūklenes. Visu uzmanīgi iecilā olu maisījumā.

Mīklu lej ietaukotā kūkas formā (22 cm diametrā). Cep krāsns vidējā daļā apmēram 25 minūtes.

Pagatavo glazūru. Izkausē sviestu un iemaisa tajā pārējās sastāvdaļas. Turpina maisīt dažas minūtes.

Kad pagājušas 20 minūtes, kūku izņem no krāsns, pārlej ar glazūru un novieto atpakaļ krāsnī. Temperatūru palielina līdz 200°C un turpina cept apmēram 5-10 minūtes, līdz kūka zeltaini brūna.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu limonāde

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Zemeņu kūka

Brīnišķīgais zemeņu laiks

Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

 Vasaras deserti

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Rabarberu marmelāde ar punšu

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Plūškoka saldējums

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.