Biskvīti formiņās

20 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Pamatne
200 g saldo mandeļu
300 g Dansukker pūdercukura
2 olu baltumi

Krēms
150 g sviesta vai margarīna
150 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
1 ēdamkarote kakao
2 olu dzeltenumi

Glazūra
150 g augstas kvalitātes tumšās vai baltās šokolādes
2 ēdamkarotes kokosriekstu sviesta vai 1 ēdamkarote eļļas

Instrukcijas

Samaliet mandeles. Samaisiet mandeles ar pūdercukuru. Pievienojiet olu baltumus un maisiet, kamēr izveidojas viendabīga masa. Ielieciet masu formiņās. Cepiet cepeškrāsns vidū 200˚ temperatūrā aptuveni 15 minūtes. Ļaujiet atdzist. Kārtīgi sajauciet taukvielas ar tumšo muscovado cukuru. Iesijājiet kakao un iemaisiet olu dzeltenumos. Sadaliet pildījumu pa formiņām. Ievietojiet formiņas saldētavā uz apm. 30 minūtēm. Izkausējiet šokolādi un kokosriekstu sviestu tvaika peldē. Iemērciet kūciņu krēma daļu izkausētajā šokolādē. Ielieciet ledusskapī, lai sacietē. Glabājiet ledusskapī. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.