Sastāvdaļas
Pamatne
200 g saldo mandeļu
300 g Dansukker pūdercukura
2 olu baltumi
Krēms
150 g sviesta vai margarīna
150 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
1 ēdamkarote kakao
2 olu dzeltenumi
Glazūra
150 g augstas kvalitātes tumšās vai baltās šokolādes
2 ēdamkarotes kokosriekstu sviesta vai 1 ēdamkarote eļļas
Instrukcijas
Samaliet mandeles. Samaisiet mandeles ar pūdercukuru. Pievienojiet olu baltumus un maisiet, kamēr izveidojas viendabīga masa. Ielieciet masu formiņās. Cepiet cepeškrāsns vidū 200˚ temperatūrā aptuveni 15 minūtes. Ļaujiet atdzist. Kārtīgi sajauciet taukvielas ar tumšo muscovado cukuru. Iesijājiet kakao un iemaisiet olu dzeltenumos. Sadaliet pildījumu pa formiņām. Ievietojiet formiņas saldētavā uz apm. 30 minūtēm. Izkausējiet šokolādi un kokosriekstu sviestu tvaika peldē. Iemērciet kūciņu krēma daļu izkausētajā šokolādē. Ielieciet ledusskapī, lai sacietē. Glabājiet ledusskapī.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.