Sastāvdaļas
150 ml rupji maltu mandeļu
100 g sviesta
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
2 olas
400 ml kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
Instrukcijas
Sakarsē krāsni līdz 200 °C.
Samaisa sviestu un cukuru irdenā masā. Pa vienai pievieno olas. Piemaisa klāt pārējās sastāvdaļas. Uz cepamās plātnes, kas izklāta ar cepamo papīru, izveido no mīklas trīs kukuļus. Cep krāsns vidusdaļā apmēram 15 minūtes. Sagriež kukuļus 3-4 cm šķēlēs un turpina cept apmēram 6 minūtes. Uzglabā traukā ar cieši piegulošu vāku.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Cepam ar citroniem un apelsīniem
Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?