Sastāvdaļas
150 ml rupji maltu mandeļu
100 g sviesta
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
2 olas
400 ml kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
Instrukcijas
Sakarsē krāsni līdz 200 °C.
Samaisa sviestu un cukuru irdenā masā. Pa vienai pievieno olas. Piemaisa klāt pārējās sastāvdaļas. Uz cepamās plātnes, kas izklāta ar cepamo papīru, izveido no mīklas trīs kukuļus. Cep krāsns vidusdaļā apmēram 15 minūtes. Sagriež kukuļus 3-4 cm šķēlēs un turpina cept apmēram 6 minūtes. Uzglabā traukā ar cieši piegulošu vāku.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.