Sastāvdaļas
1 kg biešu
150 g mārrutku
300 ml ūdens
350 ml balzāmetiķa
5 g sāls
100 ml Dansukker žejas cukura "Multi" uz 100 ml izkāsta šķidruma
Instrukcijas
Bietes un mārrutkus nomizo un sarīvē. Liek katliņā, pievieno ūdeni, etiķi un sāli. Liek pāri vāku un uz nelielas uguns vāra 15 minūtes. Izkāš. Nomēra šķidruma tilpumu. Lej tīrā katliņā un pievieno 100 ml želejas cukura uz 100 ml šķidruma. Atkal uzvāra un ļauj vārīties 30 sekundes. Lej siltās, sterilizētās burkās vai glāzēs. Uzglabā ledusskapī.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.