Sastāvdaļas
20 g želatīna
80 g ūdens
250 g Dansukker Gaišā cukura sīrupa
50 g biešu
5 g vaniļas cukura
30 g citrona sulas
Instrukcijas
Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni, ļauj uzbriest un tad karstā ūdens peldē izšķīdina.
Sīrupu, citrona sulu, sarīvētas, nomizotas bietes un vaniļas cukuru uzvāra. Masu atdzesē līdz 80 °C, pievieno želatīnu un samaisa. Ar putotāju kuļ, līdz masa atdziest un kļūst gaisīga. Masu lej garenā silikona formā. Kad tā sastingusi, izņem no formas un sagriež gabaliņos.
Receptes autori: Maija un Jānis Kairi
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.