Baltās šokolādes kūkas - Receptes

Baltās šokolādes kūkas

Baltās šokolādes kūkas
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

225 g baltās šokolādes
115 g sviesta
2 lielas olas
100 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
70 g miltu
100 g brūkleņu
85 g lazdu riekstu
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu

 

Balto šokolādi (150 g) un lazdu riekstus sasmalcina. Atlikušo šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē. Olas ar cukuru saputo un iemaisa šokolādes sviesta masā, tad pievieno miltus, cepamo pulveri, sasmalcināto šokolādi, lazdu riekstus un brūklenes. Lej ietaukotā pannā un cep 170°C aptuveni 30 minūtes. Gatavību pārbauda, iedurot koka irbulīti. Ja mīkla nelīp pie irbulīša, tad kūkas ir gatavas. Mazliet atdzisušas var dekorēt ar cukura glazūru, šokolādes krēmu vai krāsainu marcipānu.

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;