Sastāvdaļas
4 lieli olu baltumi
200 g Dansukker baltā cukura
50 ml Dansukker Dzidrā sīrupa
200 g aveņu (vai 140 g aveņu biezeņa bez sēkliņām)
1 ēdamkar. vaniļas cukura
150 ml saldā krējuma
Instrukcijas
Bļodā, kas novietota karstā ūdens peldē, viegli saputo olu baltumus, cukuru un sīrupu, līdz cukurs ir izšķīdis.
Masu lej blendera traukā un puto 5-10 minūtes, līdz izveidojas bezē masa.
Avenes uzkarsē, lai atdalītos sula, un izberž caur rupju sietu.
Aveņu biezeni un vaniļas cukuru iecilā saputotajā bezē krēmā.
Saldo krējumu saputo stingrās putās un iemaisa aveņu krēmā.
Masu kārto atsevišķās silikona formiņās vai lielā silikona veidnē un novieto tās saldētavā vismaz piecas stundas. Pirms pasniegšanas 10 minūtes atlaidina.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.