Auzu pārslu batoniņi ar tumšo šokolādi

Apburoši košļājami un vienlaikus kraukšķīgi batoniņi uz auzu pārslu bāzes, ar bagātīgu tumšo šokolādi un piparkūku garšvielām.

16 gabaliņi

PT45M
PT2H
Piparkūkas un cepumi

45 min + 2–3 stundas ledusskapī

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g sviesta
210 g auzu pārslu
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
30 g miltu
170 g Dansukker Dzidrā sīrupa
5 g cepamā pulvera
8 g piparkūku garšvielu maisījuma
1,5 g sāls
75 g tumšās šokolādes skaidiņu

Dekorēšana
50 g šokolādes
Jūras sāls skaidiņas

Instrukcijas

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 °C.

Sviestu izkausē un nedaudz atdzesē. Visas sastāvdaļas, izņemot šokolādi, samaisa. Pievieno izkausēto sviestu. Visbeidzot iemaisa šokolādes skaidiņas.

Iespiež mīklu ar cepampapīru izklātā pannā, apmēram 18x24 cm izmērā.

Cep cepeškrāsns vidū apmēram 20 minūtes. Ļauj atdzist istabas temperatūrā, pēc tam atdzesē pilnībā ledusskapī.

Šokolādi izkausē un pārlej pāri cepumam. Pārkaisa ar jūras sāli. Kad šokolādes sacietējusi, cepumu sagriež kvadrātos.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.