Sastāvdaļas
250 g (0,5 l) augļu vai ogu
100 g saberztu mandeļu pastas
150 g sviesta vai margarīna
75 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
Šķipsniņa sāls
3 olas
60 g kviešu miltu
30 g kartupeļu cietes
1/2 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
50 g sasmalcinātu mandeļu
Dekorēšanai
Dansukker pūdercukurs
Instrukcijas
Noskalo augļus vai ogas. Augļus sagriež gabaliņos. Mandeļu pastu sarīvē, pievieno Muscovado, cukuru un sāli. Masā iemaisa olas, pievienojot pa vienai. Sajauc miltus, kartupeļu cieti, cepamo pulveri un vaniļas cukuru, iemaisa masā. Pievieno sasmalcinātās mandeles un sagrieztos augļus vai ogas. Masu salej kēksu formās vai kēksu pannā. Cep cepeškrāsns vidusdaļā ne vairāk kā 200 °C aptuveni 30 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru. Pēc vēlēšanās dekorē ar ogām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.