Ātri pagatavojamā kūka

Apm. 12 gab.

PT55M

50 minūtes

Atzīme (5 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g lazdu riekstu
150 g Dansukker baltā smalkā cukura
3 olas

Dekorēšanai
300 ml trekna saldā krējuma
12 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
25 g šķīstoša kakao dzēriena (piemēram, “Nesquik”)
100 g riekstu pralinē šokolādes
Plāna šokolāde

Sviests vai margarīns cepampannas ietaukošanai

Instrukcijas

Platā, seklā cepampannā ar noņemamām malām izklāj cepamo papīru un viegli ietauko to. Riekstus, cukuru un olas sablendē, līdz rieksti tiek samalti smalkos gabalos. Izlej maisījumu cepampannā un cep krāsns vidū 200°C apmēram 25 minūtes. Izņem kūku no cepamformas un noliek atdzist.
Saldo krējumu, vaniļas cukuru un šķīstošo kakao pulveri sakuļ gaisīgās putās. Apsmērē putas kūkai ap malām. Pārkaisa kūku ar sarīvētu šokolādi. Kūkas malas izgrezno ar plānas šokolādes gabaliņiem.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.