Apelsīnu un ingvera marmelāde

30 minūtes

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

1 kg apelsīnu
50 ml sarīvēta svaiga ingvera
1 kg Dansukker Ievārījuma cukura

Instrukcijas

Apelsīnus rūpīgi nomazgā. Plānā kārtiņā nogriež mizu ārējo daļu, sagriež to strēmelītēs. Apelsīnus pārgriež uz pusēm un izspiež no tiem sulu. Nomēra sulas apjomu un pielej ūdeni tā, lai kopējais šķidruma apjoms ir 800 ml. Lej katliņā, pievieno mizas strēmelītes, ingveru un vāra 5 minūtes. Pievieno Ievārījuma cukuru un maisot vāra 3 minūtes. Nosmeļ putas. Iepilda marmelādi siltās, tīrās burkās. Noslēdz tās. Uzglabā vēsā vietā. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi

Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Cepam ar citroniem un apelsīniem

Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?