Apelsīnu cantuccini

Apm. 50 gab.

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

400 g kviešu miltu
200 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vanilu
2 ēd. kar. liķiera "Cointreau" vai "Grand Marnier"
sarīvēta miziņa no viena apelsīna
2 ēd. kar. sviesta vai margarīna
2 olas
200 g nolobītu mandeļu

Instrukcijas

Ieliek traukā mīklai paredzētās sausās sastāvdaļas. Pievieno liķieri, apelsīna mizu, taukvielas un olas un samaisa visu viendabīgā masā. Pievieno mandeles. Ieliek mīklu plastmasas maisiņā un ievieto ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm.

Uz dēlīša, kas apkaisīts ar miltiem, sadala mīklu divās daļās un veido iegarenus rullīšus (aptuveni 3 centimetru diametrā). Uzliek rullīšus uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep cepeškrāsns vidū 175°C aptuveni 12 minūtes. Sagriež pusotru centimetru platos gabaliņos. Uzliek gabaliņus uz plāts un pārklāj ar cepamo papīru. Turpina cept cepeškrāsnī vēl 10 minūtes.

Ļauj atdzist uz restītēm. Uzglabā sausā vietā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.