Anīsa sēklu īriss

40 gab.

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

200 ml saldā krējuma
2 ēd.kar. anīsa sēklu
150 ml Dansukker gaišā sīrupa
50 ml Dansukker glikozes sīrupa
200 ml Dansukker brūnā niedru cukura

Instrukcijas

Saldo krējumu uzvāra un kopā ar anīsa sēklām vāra 10 minūtes. Caur sietiņu atdala sēklas, pievieno sīrupus, cukuru un vāra vēl 20 minūtes. Gatavību pārbauda ar termometru (temperatūrai jābūt 120-125 °C) vai, ielejot tējkaroti gatavās masas aukstā ūdenī. Ja masa neizplūst, tā ir gatava. Īrisa masu salej 12x20 cm formā un atstāj sastingt. Gatavu griež gabaliņos, un katru konfekti ietin papīrītī.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos

Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?