Sastāvdaļas
Drumstalas
40 g sviesta vai margarīna
100 g Kellogg pārslu (K special, ja pieejams)
50 g kviešu miltu
50 g Dansukker smalkā niedru cukura
Mīkla
425 g kviešu miltu
200 g Dansukker pūdercukura
2 tējkarotes cepamā pulvera
1 ola
175 ml piena
50 g eļļas
Pildījums
2 āboli
Malts kanēlis
Instrukcijas
Samaisiet mīklas sastāvdaļas viendabīgā masā. Ābolus nomizojiet un izgrieziet serdes, pēc tam sagrieziet tos plānās šķēlītēs un apviļājiet kanēlī. Pievienojiet pārējās mīklas sastāvdaļas. Ielejiet masu mafinu formiņās. Iespiediet kanēlī apviļāto ābolu šķēlītes mīklā. Uzkaisiet nedaudz drumstalu. Cepiet cepeškrāsns vidū 200 °C temperatūrā 15 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.