Ābolu mafini ar drumstalām

12 gab.

Atzīme (33 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Drumstalas
40 g sviesta vai margarīna
100 g Kellogg pārslu (K special, ja pieejams)
50 g kviešu miltu
50 g Dansukker smalkā niedru cukura

Mīkla
425 g kviešu miltu
200 g Dansukker pūdercukura
2 tējkarotes cepamā pulvera
1 ola
175 ml piena
50 g eļļas

Pildījums
2 āboli
Malts kanēlis

Instrukcijas

Samaisiet mīklas sastāvdaļas viendabīgā masā. Ābolus nomizojiet un izgrieziet serdes, pēc tam sagrieziet tos plānās šķēlītēs un apviļājiet kanēlī. Pievienojiet pārējās mīklas sastāvdaļas. Ielejiet masu mafinu formiņās. Iespiediet kanēlī apviļāto ābolu šķēlītes mīklā. Uzkaisiet nedaudz drumstalu. Cepiet cepeškrāsns vidū 200 °C temperatūrā 15 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.