Ābolu biezenis ar sāļajām drumstalām

4 porcijas
Ābolu biezenis ar sāļajām drumstalām
Vērtējums: (0 gab.)

Sastāvdaļas

Biezenis
5 āboli
2 ēdamkar. ūdens
1/2 citrona sulas
45 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura

Sāļās drumstalas
50 g sviesta
40 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
1 ēdamkar. Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
30 g kviešu miltu
45 g  auzu pārslu
50 g mandeļu miltu (pēc izvēles)
2 tējkar. malta kanēļa
2 šķipsnas sāls pārslu
Putukrējums dekorēšanai


Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs. Liek katlā, pievieno ūdeni un citrona sulu, izmaisa un vāra 6 minūtes, līdz āboli mīksti. Atdzesē.
Drumstalu sastāvdaļas samaisa, izber uz cepešpannas un, pa reizei apmaisot, cep krāsns vidējā daļā apmēram 15 minūtes.
Kad viss atdzisis, biezeni kārto mazos trauciņos, pārkaisa ar sāļajām drumstalām un pievieno pa tējkarotei putukrējuma.

Šo recepti sastādīja

Dansukker