Sastāvdaļas
Biezenis
5 āboli
2 ēdamkar. ūdens
1/2 citrona sulas
45 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
Sāļās drumstalas
50 g sviesta
40 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
1 ēdamkar. Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
30 g kviešu miltu
45 g auzu pārslu
50 g mandeļu miltu (pēc izvēles)
2 tējkar. malta kanēļa
2 šķipsnas sāls pārslu
Putukrējums dekorēšanai
Instrukcijas
Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs. Liek katlā, pievieno ūdeni un citrona sulu, izmaisa un vāra 6 minūtes, līdz āboli mīksti. Atdzesē.
Drumstalu sastāvdaļas samaisa, izber uz cepešpannas un, pa reizei apmaisot, cep krāsns vidējā daļā apmēram 15 minūtes.
Kad viss atdzisis, biezeni kārto mazos trauciņos, pārkaisa ar sāļajām drumstalām un pievieno pa tējkarotei putukrējuma.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.