Tumšais Muscovado cukurs

Aromātisks, mitrs, sīkkristālisks cukurniedru cukurs ar izteiktu cukurniedru melases, lakricas un karameļu garšu, iegūts no Maurīcijas salā audzētām cukurniedrēm. Cukura īpašo aromātu ir veidojis salas unikālais klimats. Lai cukurs nezaudētu sev piemītošās unikālās garšas un smaržas īpašības, tā pārstrādes process ir samazināts līdz minimumam. Lieliski piemērots kā garšviela konditorejas izstrādājumu, dažādu šokolādes desertu un dzērienu, kā arī pikantu mērču un marināžu pagatavošanai. Iepakojuma svars  400g.

Ieteikums: lai cukurs atvērtā iepakojumā nezaudētu mitrumu un nesacietētu, ieteicams to uzglabāt ledusskapī cieši noslēgtā iepakojumā.

Dansukker Muscovado cukurs ir marķēts ar starptautisko Fairtrade zīmolu. Fairtrade zīmols nodrošina neatkarīgu garantiju tam, ka šis produkts ir izgatavots saskaņā ar starptautiskajiem Fairtrade standartiem. Iegādājoties šo cukuru, Jūs atbalstīsiet zemnieku un strādnieku darba apstākļu un dzīves līmeņa paaugstināšanu pasaules nabadzīgākajās valstīs.

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1650 kJ/390 kcal
Tauki < 0,5 g
- no tiem piesātinātās taukskābes < 0,5 g
Ogļhidrāti 94 g
- no tiem cukuri 94 g
Olbaltumvielas 1 g
Sāls 0,24 g
Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.