Kanēļa cukurs
Smalks cukurs ar 9% kanēļa piedevu, tādā proporcijā veidojot maigu kanēļa garšu. Produkta izgatavošanas process nodrošina to, ka kanēļa cukurs neput un nenoslāņojas, īpaši pārkaisot, piemēram, ābolu plātsmaizes. Lieliski piemērots dažādu konditorejas izstrādājumu, desertu un pārslu saldināšanai, piešķirot tiem lielisku garšu un aromātu.
Iepakojuma svars 330 g.
100 g produkta uzturvērtība
| Enerģētiskā vērtība | 1694 kJ/399 kcal |
| Tauki | 1,7 g |
| - no tiem piesātinātās taukskābes | 0,9 g |
| Ogļhidrāti | 95 g |
| - no tiem cukuri | 90 g |
| Olbaltumvielas | 0,4 g |
| Sāls | 0 g |
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.