Dansukker Jelgavas cukurs
Lielkristālu cukurs, kas ražots pēc augstākajiem kvalitātes standartiem ar videi draudzīgām tehnoloģijām.
Dansukker "Jelgavas cukurs" pircējiem piedāvā ne vien ierastu zīmolu, bet arī ierastu produktu ar tā tipisko garšu un struktūru.
"Jelgavas cukurs” atšķiras no Eiropas standarta cukura ar lielāku kristālu izmēru. Lielāks cukura kristāls ilgāk šķīst un attiecīgi ilgāk saglabā salduma sajūtu. Kaut arī lielāku kristālu audzēšana ir energoietilpīga, tieši šādu cukuru ir iecienījuši Latvijas pircēji.
"Dansukker Jelgavas cukurs" tiek ražots no Lietuvā un Latvijā audzētām cukurbietēm.
100 g produkta uzturvērtība
Enerģētiskā vērtība | 1700 kJ/400 kcal |
Tauki | 0 g |
- no tiem piesātinātās taukskābes | 0 g |
Ogļhidrāti | 100 g |
- no tiem cukuri | 100 g |
Olbaltumvielas | 0 g |
Sāls | 0 g |

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.