Sastāvdaļas
250 g tumšās šokolādes
100 ml saldā krējuma
5 ēdamkar. Dansukker Tumšā Muscovado cukura
25 g sviesta
2-3 ēdamkar. Ziemassvētku punša
Instrukcijas
Šokolādi sadrupina. Krējumu un cukuru katliņā uzvāra un noņem no plīts. Pievieno šokolādi, sviestu un punšu. Maisa, līdz masa kļūst viendabīga. Mazliet atdzesē. Ar dekorēšanas tūtiņu vai karotīti sadala mazās porcijās un atstāj ledusskapī, lai sastingst. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kakao.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Cepam ar citroniem un apelsīniem
Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?