Sastāvdaļas
50 g margarīna
3 ēd.kar. piena
75 ml Dansukker brūnā niedru vai baltā cukura
1 ola
½ t.kar. cepamā pulvera
1 ēd.kar. kartupeļu cietes 
125 ml miltu
1 ½ t.kar. piparkūku garšvielu
Dekorēšanai
150 g Filadelfijas siera
100 ml Dansukker pūdercukura
3 ml svaigi spiestas citrona sulas
Svaigas zemenes
Instrukcijas
Margarīnu izkausē un pievieno pienu. Uzkarsē, bet neuzvāra. Olu kopā ar cukuru viegli saputo. Miltus, cepamo pulveri, kartupeļu cieti un garšvielas bļodā samaisa un lēnām pievieno olas un pienu.
Ja atstāsiet mīklu uz nakti ledusskapī, cepot, mafini veidos tādas kā cepurītes.
Mīklu salej papīra formītēs, liek uz pannas vai mafinu pannā. Cep krāsnī 225 °C temperatūrā apmēram 12 minūtes.
Sieru, pūdercukuru un citrona sulu sakuļ. Caur dekorēšanas tūru vai kulinārijas šprici virs katra mafina veido riņķīti. Virsū liek zemeni.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
			Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
			Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
			Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
			Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
			Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
			Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.