Sastāvdaļas
50 g margarīna
3 ēd.kar. piena
75 ml Dansukker brūnā niedru vai baltā cukura
1 ola
½ t.kar. cepamā pulvera
1 ēd.kar. kartupeļu cietes
125 ml miltu
1 ½ t.kar. piparkūku garšvielu
Dekorēšanai
150 g Filadelfijas siera
100 ml Dansukker pūdercukura
3 ml svaigi spiestas citrona sulas
Svaigas zemenes
Instrukcijas
Margarīnu izkausē un pievieno pienu. Uzkarsē, bet neuzvāra. Olu kopā ar cukuru viegli saputo. Miltus, cepamo pulveri, kartupeļu cieti un garšvielas bļodā samaisa un lēnām pievieno olas un pienu.
Ja atstāsiet mīklu uz nakti ledusskapī, cepot, mafini veidos tādas kā cepurītes.
Mīklu salej papīra formītēs, liek uz pannas vai mafinu pannā. Cep krāsnī 225 °C temperatūrā apmēram 12 minūtes.
Sieru, pūdercukuru un citrona sulu sakuļ. Caur dekorēšanas tūru vai kulinārijas šprici virs katra mafina veido riņķīti. Virsū liek zemeni.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.