Sastāvdaļas
50 g margarīna
3 ēd.kar. piena
75 ml Dansukker brūnā niedru vai baltā cukura
1 ola
½ t.kar. cepamā pulvera
1 ēd.kar. kartupeļu cietes
125 ml miltu
1 ½ t.kar. piparkūku garšvielu
Dekorēšanai
150 g Filadelfijas siera
100 ml Dansukker pūdercukura
3 ml svaigi spiestas citrona sulas
Svaigas zemenes
Instrukcijas
Margarīnu izkausē un pievieno pienu. Uzkarsē, bet neuzvāra. Olu kopā ar cukuru viegli saputo. Miltus, cepamo pulveri, kartupeļu cieti un garšvielas bļodā samaisa un lēnām pievieno olas un pienu.
Ja atstāsiet mīklu uz nakti ledusskapī, cepot, mafini veidos tādas kā cepurītes.
Mīklu salej papīra formītēs, liek uz pannas vai mafinu pannā. Cep krāsnī 225 °C temperatūrā apmēram 12 minūtes.
Sieru, pūdercukuru un citrona sulu sakuļ. Caur dekorēšanas tūru vai kulinārijas šprici virs katra mafina veido riņķīti. Virsū liek zemeni.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.