Ziemassvētku bučiņas

40 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g mīksta sviesta
125 ml Dansukker pūdercukura
1 tbsp Dansukker vaniļas cukura
425 ml miltu

Dekorēšanai
1 olas baltums
100 g kapātu lazdu riekstu

Pildījumam
100 g nugas (riekstu krēma)
50 g tumšās šokolādes
1 tbsp Dansukker glikozes sīrupa

Instrukcijas

Sviestu, miltus un cukuru samīca. Mīklu sadala 40 gabaliņos, izveido apaļas bumbiņas, glazē ar saputotu olas baltumu, pārkaisa ar drupinātiem riekstiem un izvieto uz ar cepampapīru pārklātas cepešpannas. Katras bulciņas vidū iespiež iedobi, liek krāsnī un cep 175 °C temperatūrā apmēram 15 minūtes.

Pildījuma sastāvdaļas izkausē ūdens peldē, tad atdzesē un saputo ar elektrisko blenderi. Pildījumu ar tūtiņu iepilda iedobītēs un atstāj, lai sastingt.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.