Sastāvdaļas
200 g mīksta sviesta
125 ml Dansukker pūdercukura
1 tbsp Dansukker vaniļas cukura
425 ml miltu
Dekorēšanai
1 olas baltums
100 g kapātu lazdu riekstu
Pildījumam
100 g nugas (riekstu krēma)
50 g tumšās šokolādes
1 tbsp Dansukker glikozes sīrupa
Instrukcijas
Sviestu, miltus un cukuru samīca. Mīklu sadala 40 gabaliņos, izveido apaļas bumbiņas, glazē ar saputotu olas baltumu, pārkaisa ar drupinātiem riekstiem un izvieto uz ar cepampapīru pārklātas cepešpannas. Katras bulciņas vidū iespiež iedobi, liek krāsnī un cep 175 °C temperatūrā apmēram 15 minūtes.
Pildījuma sastāvdaļas izkausē ūdens peldē, tad atdzesē un saputo ar elektrisko blenderi. Pildījumu ar tūtiņu iepilda iedobītēs un atstāj, lai sastingt.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.