Ziemassvētku bučiņas

40 gab.
Ziemassvētku bučiņas
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

200 g mīksta sviesta
125 ml Dansukker pūdercukura
1 tbsp Dansukker vaniļas cukura
425 ml miltu

Dekorēšanai
1 olas baltums
100 g kapātu lazdu riekstu

Pildījumam
100 g nugas (riekstu krēma)
50 g tumšās šokolādes
1 tbsp Dansukker glikozes sīrupa

Sviestu, miltus un cukuru samīca. Mīklu sadala 40 gabaliņos, izveido apaļas bumbiņas, glazē ar saputotu olas baltumu, pārkaisa ar drupinātiem riekstiem un izvieto uz ar cepampapīru pārklātas cepešpannas. Katras bulciņas vidū iespiež iedobi, liek krāsnī un cep 175 °C temperatūrā apmēram 15 minūtes.

Pildījuma sastāvdaļas izkausē ūdens peldē, tad atdzesē un saputo ar elektrisko blenderi. Pildījumu ar tūtiņu iepilda iedobītēs un atstāj, lai sastingt.

Šo recepti sastādīja

Dansukker