Sastāvdaļas
5 olu baltumi
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
1 ml balzametiķa
240 g Dansukker pūdercukura
30 g sadrupinātu konfekšu spieķīšu ar piparmētru garšu, baltā un sarkanā krāsā
Instrukcijas
Nevainojami tīrā bļodā ar mikseri puto olu baltumus, cukuru un etiķi, līdz iegūst biezu, stingru masu. Bļodā iesijā pūdercukuru, pievieno sadrupinātās konfektes un iemaisa sakultajos olu baltumos. Ar konditorejas uzgali vai karoti liek mīklas gabaliņus uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru. Cep krāsns vidusdaļā 225°C, līdz bezē cepumi kļūst sausi: vienu–pusotru stundu atkarībā no cepumu lieluma.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.