Vieglas un ātras Ziemassvētku maizītes

12 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

400 ml rudzu un kviešu miltu maisījuma
400 ml miltu
150 ml rozīņu
1 ēd.kar. dzeramās sodas
1 ēd.kar. malta kumīna
1 ēd.kar. malta anīsa
1 t.kar. kanēļa
150 ml Dansukker tumšā sīrupa
500 ml rūgušpiena

Instrukcijas

Visas sausās sastāvdaļas samaisa. Pievieno sīrupu, rūgušpienu un samaisa. Maisījumu ar karoti lej mafinu pannā vai mafinu formītēs. Cep krāsns vidējā daļā 175 °C temperatūrā apmēram 35 minūtes. Masu var cept arī lielajā kēksa formā apmēram 90 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Dzēriens “Ziemas pasaka”

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.

Braunija maisījums burciņā

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku sirsniņas

Ziemassvētku sirsniņas

Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.