Vegānās riekstu bumbiņas ar šokolādi

30 gabaliņi

1 stunda

Atzīme (2 gab)

Sastāvdaļas

250 g riekstu pēc izvēles
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
45 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
70 g konservēto turku zirņu šķidruma

Dekorēšanai
100 g vegānās tumšās šokolādes
Apelsīna miziņa

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 200 °C.

Virtuves kombainā sasmalcina riekstus un pievieno tiem cukuru.

Notecina konservētos turku zirņus, saglabājot šķidrumu. Tam pievieno riekstus un visu sastrādā līdz pastas struktūrai.

Veido apmēram 20 g smagas bumbiņas. Ja mīkla lipīga, pirms veidošanas samitriniet rokas.

Bumbiņas kārto uz cepampannas, kas pārklāta pergamenta papīru. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 8-10 minūtes. Atdzesē.

Katru cepumu līdz pusei iemērc izkausētā šokolādē un pārkaisa ar sarīvētu apelsīna miziņu. Uzglabā vēsumā, cieši noslēgtā traukā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Acu trifeles

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Bumbieru kūka ar rozmarīnu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Klasiskais brūkleņu ievārījums

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.