Vegānās riekstu bumbiņas ar šokolādi

30 gabaliņi

1 stunda

Atzīme (2 gab)

Sastāvdaļas

250 g riekstu pēc izvēles
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
45 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
70 g konservēto turku zirņu šķidruma

Dekorēšanai
100 g vegānās tumšās šokolādes
Apelsīna miziņa

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 200 °C.

Virtuves kombainā sasmalcina riekstus un pievieno tiem cukuru.

Notecina konservētos turku zirņus, saglabājot šķidrumu. Tam pievieno riekstus un visu sastrādā līdz pastas struktūrai.

Veido apmēram 20 g smagas bumbiņas. Ja mīkla lipīga, pirms veidošanas samitriniet rokas.

Bumbiņas kārto uz cepampannas, kas pārklāta pergamenta papīru. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 8-10 minūtes. Atdzesē.

Katru cepumu līdz pusei iemērc izkausētā šokolādē un pārkaisa ar sarīvētu apelsīna miziņu. Uzglabā vēsumā, cieši noslēgtā traukā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.