Vasaras ogu kūka

Cepšanas forma 2.4 litru tilpumā

1,5 stunda

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

200 g sviesta
4 olas
320 g Dansukker cukurbiešu cukura
75 g Dansukker Dzidrā sīrupa
360 g miltu
4 tējkar. cepamā pulvera
1 ēdamkar. Dansukker vaniļas cukura
1 citrona rīvēta miziņa
200 ml piena
300 ml ogu pēc izvēles

Instrukcijas

Cepeškrāsni uzsilda līdz 175°C.

Cepamo formu ietauko un pārkaisa ar miltiem. Pusi ogu daudzuma izkārto formā.

Izkausē sviestu un atstāj atdzesēties. Pievieno pusi no ogu daudzuma.

Olas, cukuru un sīrupu saputo gaisīgā masā. Miltiem pievieno rīvēto citrona miziņu, vaniļas cukuru un cepamo pulveri. Miltu maisījumu pievieno olu masai. Iemaisa sviesta un ogu masu, pievieno pienu un visu vienmērīgi izmaisa.

Pilda kūku formā un cep 50 – 60 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Piektdienas atpūtas vakars

Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.