Vasaras krēma pamatrecepte

4 porcijas 20 minūtes + 2 stundas vēsumā
Vasaras krēma pamatrecepte
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 500 g ogu
  • 8 ml citrona sulas
  • 125 g Dansukker Ievārījuma cukura

Garšu dažādošanai

  • mellenes un 3 g Dansukker Vaniļas cukura
  • zemenes un 1-2 g svaigas vai kaltētas lavandas
  • 250 g zemeņu un 250 g rabarberu

Ogas kopā ar citrona sulu apvāra 2 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un pārējās garšvielas. Turpina vārīt vēl 5 minūtes. Nosmeļ putas, noņem no uguns un ļauj lēnām atdzist. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker