Sastāvdaļas
800 g kviešu miltu
375 g sviesta
300 g Dansukker smalkā cukura
250 g sasmalcinātu mandeļu
1 ola
2 tējkarote Dansukker vaniļas cukura
Instrukcijas
Uzstādi cepeškrāsns temperatūru uz 200 °C.
Samaisi sviestu ar miltiem. Pievieno cukuru un vaniļas cukuru.
Nolobi un smalki sasmalcini mandeles. Mīklā pievieno sasmalcinātās mandeles un olu. Kārtīgi izmīci mīklu. Ļauj atdzist ledusskapī 1 stundu.
No mīklas izveido vainaga formas cepumus un liec ieziestā vai ar cepampapīru apklātā plātī. Cep vaniļas vainadziņus cepeškrāsns vidū 200 grādu temperatūrā aptuveni 10 minūtes. Ļauj atdzist uz restītēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.