Valentīna smalkmaizītes - Receptes

Valentīna smalkmaizītes

apm. 12 gab.
Valentīna smalkmaizītes
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

100 g margarīna
75 ml piena
150 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
2 olas
1 tējk. cepamā pulvera
2 ēd. kar. kartupeļu cietes
250 g kviešu miltu

Glazūrai
200 g Dansukker pūdercukura
1-2 ēd. kar. augļu sulas koncentrāta sarkanā krāsā

Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Ļauj uzkarst, bet neuzvāra.

Viegli saputo olas, niedru cukuru un vaniļas cukuru.

Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri, kartupeļu cieti un pamīšus ar piena maisījumu pievieno olu masai.

Ielej silikona formā ar zīmējumu, papīra formās cepešpannā vai smalkmaizīšu pannā. Cep krāsns vidusdaļā 225°C apm. 12 minūtes.

Sajauc pūdercukuru ar sulas koncentrātu un pārklāj smalkmaizītes ar glazūru.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;