Sastāvdaļas
100 g margarīna
75 ml piena
150 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
2 olas
1 tējk. cepamā pulvera
2 ēd. kar. kartupeļu cietes
250 g kviešu miltu
Glazūrai
200 g Dansukker pūdercukura
1-2 ēd. kar. augļu sulas koncentrāta sarkanā krāsā
Instrukcijas
Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Ļauj uzkarst, bet neuzvāra.
Viegli saputo olas, niedru cukuru un vaniļas cukuru.
Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri, kartupeļu cieti un pamīšus ar piena maisījumu pievieno olu masai.
Ielej silikona formā ar zīmējumu, papīra formās cepešpannā vai smalkmaizīšu pannā. Cep krāsns vidusdaļā 225°C apm. 12 minūtes.
Sajauc pūdercukuru ar sulas koncentrātu un pārklāj smalkmaizītes ar glazūru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.