Sastāvdaļas
300 ml saldā krējuma
2 tbsp Dansukker glikozes sīrupa
1 t.kar svaiga rīvēta ingvera
300 g tumšās šokolādes
200 ml mandeļu makarūnu vai citu drupinātu biskvītu
200 ml riekstu maisījuma
200 ml Pimpim aveņu konfekšu
Instrukcijas
Saldo krējumu, glikozes sīrupu un ingveru uzvāra. Pievieno drupinātu šokolādi un turpina maisīt, līdz tā izkususi. Taisnstūra veidni izklāj ar foliju un piepilda ar šokolādes maisījuma kārtu. Bļodā sajauc riekstu, cepumu un konfekšu maisījumu un iejauc to šokolādes masā. Atdzesē. Pirms pasniegšanas izgāž no formas un sagriež gabaliņos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.