Trifeles ar 24 Adventes kalendāra numuriem

Apmēram 25

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 ml saldā krējuma
50 g sviesta
75 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
300 g tumšās šokolādes, kakao saturs 70%

Garšvielas
2 g malta kardamona vai
15 ml konjaka un 15 ml stipras aukstas kafijas vai
2 g piparkūku garšvielu

Glazūrai
200 g šokolādes, vēlams – tumšās
pūdercukura glazūra  

Instrukcijas

Šokolādi salauž gabaliņos. Sviestu, Muscovado cukuru un krējumu uzvāra. Pievieno izvēlēto garšas papildinātāju un šokolādi, un maisa, līdz masa kļūst viendabīga. Saliek to folijas formiņās un liek ledusskapī vismaz uz dienu, ļaujot masai pilnībā sacietēt. No cietās masas ar bumbiņu griežamo izgriež bumbiņas vai sagriež masu taisnstūrveida gabalos. Liek ledusskapī. Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē. Iegremdē trifeles šokolādē un liek uz paplātes. Paplāti ievieto ledusskapī.

Trifeles ar 24 Adventes kalendāra numuriem
Pagatavo trifeļu masu ar dažādiem garšas papildinātājiem. Sagriež to figūriņās ar formiņu palīdzību vai sagriež taisnstūra formā, vai saveļ bumbiņās. Iegremdē trifeles kausētā šokolādē. Glazūru iepilda konditorejas tūtiņā un raksta ar to numurus uz trifelēm. Cits variants – ieliek katru trifeli mazā numurētā kastītē. 

Adventes kalendāra trifeles jātur vēsā vietā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.