Tomātu čatnijs

1 burciņa 1 stunda
Tomātu čatnijs
Vērtējums: (1gab.)

Sastāvdaļas

  • 500 g ķiršu tomātiņu
  • 2 mazi sarkanie sīpoli
  • 1-2 mazi sarkanie čili
  • 2 apelsīni
  • 75 g Dansukker Farīna cukura
  • 100 ml etiķa
  • Eļļa

Tomātus noskalo un sagriež mazākos gabalos. Sīpolu nomizo un sagriež kubiņos. Čili iztīra un sīki sasmalcina. Apelsīnus noskalo, norīvē miziņu un izspiež sulu.

Sīpolus, čili un apelsīna miziņu apcep nelielā eļļas daudzumā. Pievieno atlikušās sastāvdaļas un turpina vārīt nelielā temperatūrā vēl 30-40 minūtes. Gatavu lej tīrās, izkarsētās burciņās, aizvāko un uzglabā vēsumā (ledusskapī).

Šo recepti sastādīja

Dansukker