Sastāvdaļas
100 g Dansukker pūdercukura
1 ola
Uz smalkās rīves norīvēta miziņa no 1 apelsīna
15 ml krējuma
250 g kviešu miltu
Pildījumam
1 paciņa šokolādes riekstu masas
Dekorēšanai
Dansukker pūdercukurs
Instrukcijas
Samaisa sviestu vai margarīnu ar pūdercukuru. Iemaisa olu. Pievieno apelsīna miziņu un krējumu. Iestrādā miltus. Mīklu liek konditorejas tūtiņā, uzliek robainu galu (zvaigznes formā) un izspiež 60 robainus cepumiņus. Liek ledusskapī uz 30 minūtēm. Tad cepumus uzliek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru un cep krāsns vidusdaļā 175°C (ne vairāk!) apm. 10 minūtes. Izņem un liek uz režģa atdzist.
Salipina kopā divus cepumus ar riekstu masu un pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.