Šokolādes trifeles ar zvaigžņu anīsu

Klasisks šokolādes deserts, kam eksotisku garšu piešķir zvaigžņu anīss. Tumšais sīrups ar cukurniedru melases garšu piešķirs trifelēm krēmīgumu un maigumu.

50 gab.

Atzīme (26 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g piena šokolādes
250 g tumšās šokolādes
200 ml saldā krējuma 35%
3 gab. zvaigžņu anīsa
3 ēdamk. Dansukker Tumšā sīrupa
Kakao pulveris

Instrukcijas

Cepamo pannu izklāj ar 20 x 20 cm cepamo papīru. Sasmalcina šokolādi. Saldo krējumu un anīsu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un noņem no plīts tieši pirms vārīšanās. Atstāj uz 5 minūtēm un pēc tam vēlreiz uzsilda, maisot pievienojot šokolādi un Tumšo sīrupu. Zvaigžņu anīsu izņem.

Maisījumu izlej uz cepamās pannas, pārsedz ar pārtikas plēvi un atstāj vismaz 24 stundas ledusskapī. Atdzisušu sagriež 50 – 60 gabaliņos un pārkaisa ar kakao pulveri.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.