Sastāvdaļas
200 g piena šokolādes
250 g tumšās šokolādes
200 ml saldā krējuma 35%
3 gab. zvaigžņu anīsa
3 ēdamk. Dansukker Tumšā sīrupa
Kakao pulveris
Instrukcijas
Cepamo pannu izklāj ar 20 x 20 cm cepamo papīru. Sasmalcina šokolādi. Saldo krējumu un anīsu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un noņem no plīts tieši pirms vārīšanās. Atstāj uz 5 minūtēm un pēc tam vēlreiz uzsilda, maisot pievienojot šokolādi un Tumšo sīrupu. Zvaigžņu anīsu izņem.
Maisījumu izlej uz cepamās pannas, pārsedz ar pārtikas plēvi un atstāj vismaz 24 stundas ledusskapī. Atdzisušu sagriež 50 – 60 gabaliņos un pārkaisa ar kakao pulveri.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.