Sastāvdaļas
50 ml Dansukker baltā cukura
100 ml Dansukker gaišā sīrupa
50 ml Dansukker glikozes sīrupa
300 ml saldā krējuma
2 ēd.kar. kakao pulvera
8 After Eights šokolādes konfekšu
1 ml 24% citronskābes
Instrukcijas
Cukuru, sīrupus, saldo krējumu un kakao pulveri katliņā samaisa un vāra 20 minūtes. Pievieno After Eights šokolādes, citronskābi, un maisot vāra vēl 5 minūtes. Īrisa gatavību pārbauda ar termometru (temperatūrai jābūt 120-125 °C) vai arī, ielejot tējkaroti masas aukstā ūdenī – ja masa neizplūst, tā ir gatava. Īrisu salej mazliet ietaukotā 15x20 cm formā un atstāj, lai sastingst. Griež gabalos un tin papīršos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.