Sastāvdaļas
100 g sviesta
100 g sasmalcinātas tumšās šokolādes
3 olas
135 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
50 ml Dansukker Zeltainā sīrupa
120 g miltu
200 ml krāsaino šokolādes konfekšu (piemēram, MMs)
200 ml mini maršmelovi
200 ml zemesriekstu vai Indijas riekstu
Instrukcijas
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Ietauko kūku veidni (22-26 cm diametrā). Izkausētam sviestam pievieno sasmalcinātu šokolādi un maisa, līdz šokolāde izkususi. Olas un Zeltaino sīrupu kuļ, līdz masa kļūst gaisīga. Iecilā miltus un sviesta un šokolādes masu. Pievieno šokolādes konfektes, maršmelovus un riekstus. Masu izlīdzina kūku veidnē un cep 20 – 30 minūtes. Kūku atdzesē un pirms pasniegšanas dekorē ar maršmeloviem un šokolādes mērci.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.