Sastāvdaļas
100 g sviesta
100 g sasmalcinātas tumšās šokolādes
3 olas
135 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
50 ml Dansukker Zeltainā sīrupa
120 g miltu
200 ml krāsaino šokolādes konfekšu (piemēram, MMs)
200 ml mini maršmelovi
200 ml zemesriekstu vai Indijas riekstu
Instrukcijas
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Ietauko kūku veidni (22-26 cm diametrā). Izkausētam sviestam pievieno sasmalcinātu šokolādi un maisa, līdz šokolāde izkususi. Olas un Zeltaino sīrupu kuļ, līdz masa kļūst gaisīga. Iecilā miltus un sviesta un šokolādes masu. Pievieno šokolādes konfektes, maršmelovus un riekstus. Masu izlīdzina kūku veidnē un cep 20 – 30 minūtes. Kūku atdzesē un pirms pasniegšanas dekorē ar maršmeloviem un šokolādes mērci.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
			Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
			Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
			Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
			Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
			Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
			Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.