Šokolādes kēksi

apm. 25 gab.
Šokolādes kēksi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

2 olas
200 g Dansukker Brūnā niedru cukura
100 g sviesta vai margarīna
100 g tumšās šokolādes
150 g sasmalcinātu valriekstu
200 g kviešu miltu
1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 tējk. cepamā pulvera 

Saputo olas ar cukuru. Izkausē taukvielas un iemaisa olu masā. Salauž šokolādi gabaliņos un izkausē tvaika peldē vai arī mikroviļņu krāsnī zemā temperatūrā. Iemaisa šokolādi mīklā. Iemaisa miltos vaniļas cukuru un cepamo pulveri. Sasmalcina valriekstus un iemaisa mīklā kopā ar miltu maisījumu. Ielej mīklu kēksu formiņās un cep cepeškrāsns vidū 200 °C aptuveni 12 minūtes. 

Šo recepti sastādīja

Dansukker