Šokolādes kausiņi

Šokolādes karotes ir gan jauka dāvana citiem, gan arī sev, ko ielikt savā deserta dzērienā. Iemērc šokolādes karoti siltā pienā un pievieno garnīru pēc izvēles.

10 gab.

PT40M

40 minūtes

Atzīme (20 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

50 g tumšās šokolādes
60 g kakao pulvera
100 ml saldā krējuma
95 g Dansukker gaišā Muskovado cukura
1 tējkar. vaniļas cukura
200 ml piena

1 krūzīte gatava šokolādes dzēriena
1 šokolādes kausiņš
200 ml karsta piena

Varianti dekorēšanai
Putukrējums
Zefīri (maršmellovi)
Šokolādes čipsi
Dansukker dzidrais cukura sīrups
Malts kardamons, kanēlis vai kakao pulveris

Instrukcijas

Šokolādi sadrupina un izkausē karsta ūdens peldē. Kakao pulveri samaisa ar cukuru, vaniļas cukuru, iemaisa saldajā krējumā un pēc tam karstajā šokolādē. Samaisa viendabīgā masā un atdzesē ledusskapī.

Kad atdzisis, kārto pa gabaliņam uz ēdamkarotēm, izlīdzina un atdzesē ledusskapī.

Uzvāra apmēram 200 ml piena. Iemērc šokolādes karoti pienā un izmaisa.

Dekorē pēc izvēles.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.