Sastāvdaļas
50 g tumšās šokolādes
60 g kakao pulvera
100 ml saldā krējuma
95 g Dansukker gaišā Muskovado cukura
1 tējkar. vaniļas cukura
200 ml piena
1 krūzīte gatava šokolādes dzēriena
1 šokolādes kausiņš
200 ml karsta piena
Varianti dekorēšanai
Putukrējums
Zefīri (maršmellovi)
Šokolādes čipsi
Dansukker dzidrais cukura sīrups
Malts kardamons, kanēlis vai kakao pulveris
Instrukcijas
Šokolādi sadrupina un izkausē karsta ūdens peldē. Kakao pulveri samaisa ar cukuru, vaniļas cukuru, iemaisa saldajā krējumā un pēc tam karstajā šokolādē. Samaisa viendabīgā masā un atdzesē ledusskapī.
Kad atdzisis, kārto pa gabaliņam uz ēdamkarotēm, izlīdzina un atdzesē ledusskapī.
Uzvāra apmēram 200 ml piena. Iemērc šokolādes karoti pienā un izmaisa.
Dekorē pēc izvēles.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.