Sastāvdaļas
175 g sviesta
225 g Dansukker cukurbiešu cukura
3 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
4 ēdamk. Dansukker Tumšā sīrupa
5 ēdamk. kakao pulvera
210 g miltu
4 tējk. cepamā pulvera
½ apelsīna rīvētas miziņas
1 ola glazēšanai
Dansukker baltās cukura pērlītes dekorēšanai
Instrukcijas
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Sviestu, cukuru, vaniļas cukuru un Tumšo sīrupu izmaisa un turpina maisīt, līdz masa kļūst viendabīga. Pievieno miltus, kakao un cepamo pulveri. Izmaisa.
No masas veido aptuveni 1 cm platus rullīšus, kārto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un viegli saplacina. Glazē ar olu un pārkaisa ar baltajām cukura pērlītēm. Cep 10-12 minūtes. Izņem no krāsns un ļauj nedaudz atdzist. Kamēr rullīši vēl nedaudz silti, tos sagriež pa diagonāli gabaliņos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.