Šokolādes cepumi bez glutēna

Šokolādes cepumi bez glutēna
Vērtējums: (1gab.)

Sastāvdaļas

75 g sviesta
100 g Dansukker pūdercukura
75 g Dansukker brūnā cukura (t.i., niedru cukura "Demerara", tumšā un gaišā Muscovado cukura vai Brūnā niedru cukura)
1 ola
150 g rīsu vai kukurūzas miltu
½ tējk. sodas
1 ēd. kar. kakao pulvera
75 g tumšās šokolādes
50 g kaltētu dzērveņu vai ķiršu

 

Visas sastāvdaļas samaisa, pievieno sasmalcinātu šokolādi, dzērvenes vai ķiršus. Ogas stiprākai garšai var pirms tam izmērcēt rumā. Ar karotīti veido bumbiņas, kārto cepampannā uz pergamenta papīra, pieplacina un cep 180°C aptuveni 10 minūtes.

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker