Sīrupa cepumiņi ar kaltētām ogām

20-30 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 ml speltas miltu
50 ml sezama sēklu
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
100 g sviesta
75 ml Dansukker cukurniedru sīrupa
50 g tumšās šokolādes
30 g kaltētu ogu, piem., kazeņu, fizāļu vai ķiršu                        

Instrukcijas

Miltus, sezama sēklas, vaniļas cukuru un sviestu sastrādā drupanā masā. Pievieno sīrupu, pēc tam šokolādi, ogas, un visu sastrādā mīklā. Mīklu izveltnē garā rullī, ietin pārtikas plēvē un atstāj uz vienu stundu ledusskapī. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175 °C. Mīklas rulli sagriež 1 cm biezās ripās. Tās kārto uz cepampapīru apklātas cepešpannas un cep apmēram 10 minūtes. Atdzesē uz restītēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.