Sīrupa cepumiņi ar kaltētām ogām

20-30 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 ml speltas miltu
50 ml sezama sēklu
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
100 g sviesta
75 ml Dansukker cukurniedru sīrupa
50 g tumšās šokolādes
30 g kaltētu ogu, piem., kazeņu, fizāļu vai ķiršu                        

Instrukcijas

Miltus, sezama sēklas, vaniļas cukuru un sviestu sastrādā drupanā masā. Pievieno sīrupu, pēc tam šokolādi, ogas, un visu sastrādā mīklā. Mīklu izveltnē garā rullī, ietin pārtikas plēvē un atstāj uz vienu stundu ledusskapī. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175 °C. Mīklas rulli sagriež 1 cm biezās ripās. Tās kārto uz cepampapīru apklātas cepešpannas un cep apmēram 10 minūtes. Atdzesē uz restītēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.