Sikspārņu spārni

Kurš teica, ka vistu spārniņi Halovīnā nevar pārvērsties par sikspārņu lidinstrumentiem? Marinējam, grilējam un šausssssminamies!

6 porcijas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1 kg vistu spārniņu
Marinādei:
100 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
100 ml ķīniešu sojas mērces
100 ml rapšu eļļas
1 sarīvēta ķiploka daiviņa
Mērcei:
1 skārdene veselu tomātu
25 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
50 ml smalki sakapātu pētersīļu
2 sarīvētas vai smalkos gabaliņos sagrieztas ķiploka daiviņas
Sāls

Instrukcijas

Bļodā sajauc kopā visas marinādes sastāvdaļas. Vistas spārniņus iegremdē marinādē. Liek ledusskapī uz vismaz 4 stundām. Tomātus sablendē vai sagriež nelielos gabaliņos. Pieliek sīrupu, pētersīļus, ķiplokus un pēc garšas – sāli. Liek ledusskapī un patur, līdz garšas sasūcas kopā. Spārniņus grilē gatavus. Pasniedz ar mērci, ķirbju salātiem un svaigi ceptām maizītēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Ķiplokugurķīši

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu koblers

Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.