Sikspārņu spārni - Receptes

Sikspārņu spārni

6 porcijas
Sikspārņu spārni
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

1 kg vistu spārniņu
Marinādei:
100 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
100 ml ķīniešu sojas mērces
100 ml rapšu eļļas
1 sarīvēta ķiploka daiviņa
Mērcei:
1 skārdene veselu tomātu
25 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
50 ml smalki sakapātu pētersīļu
2 sarīvētas vai smalkos gabaliņos sagrieztas ķiploka daiviņas
Sāls

Bļodā sajauc kopā visas marinādes sastāvdaļas. Vistas spārniņus iegremdē marinādē. Liek ledusskapī uz vismaz 4 stundām. Tomātus sablendē vai sagriež nelielos gabaliņos. Pieliek sīrupu, pētersīļus, ķiplokus un pēc garšas – sāli. Liek ledusskapī un patur, līdz garšas sasūcas kopā. Spārniņus grilē gatavus. Pasniedz ar mērci, ķirbju salātiem un kaulu maizītēm.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;