Sikspārņu spārni

Kurš teica, ka vistu spārniņi Halovīnā nevar pārvērsties par sikspārņu lidinstrumentiem? Marinējam, grilējam un šausssssminamies!

6 porcijas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1 kg vistu spārniņu
Marinādei:
100 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
100 ml ķīniešu sojas mērces
100 ml rapšu eļļas
1 sarīvēta ķiploka daiviņa
Mērcei:
1 skārdene veselu tomātu
25 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
50 ml smalki sakapātu pētersīļu
2 sarīvētas vai smalkos gabaliņos sagrieztas ķiploka daiviņas
Sāls

Instrukcijas

Bļodā sajauc kopā visas marinādes sastāvdaļas. Vistas spārniņus iegremdē marinādē. Liek ledusskapī uz vismaz 4 stundām. Tomātus sablendē vai sagriež nelielos gabaliņos. Pieliek sīrupu, pētersīļus, ķiplokus un pēc garšas – sāli. Liek ledusskapī un patur, līdz garšas sasūcas kopā. Spārniņus grilē gatavus. Pasniedz ar mērci, ķirbju salātiem un svaigi ceptām maizītēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.