Siera kūkas saldējums ar kazenēm

Mājās gatavots saldējums ir īpaša delikatese. To ir vienkārši pagatavot, atvēlot pietiekami laika sasalšanai. Saldējuma maigo, zīdaino struktūru nodrošina dzirdais invertētais vai arī glikozes sīrups - tas novērš ledus kristālu veidošanos, tādēļ saldējums nesasalst ciets, bet gan saglabā krēmīgu, smalku konsistenci.

Atzīme (51 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 ml saldā krējuma
250 ml piena
100 ml Dansukker Dzidrā vai glikozes sīrupa
100 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura
2 tējkar. vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
5 olu dzeltenumi
2 ēdamkar. cukura

Kazeņu krēmam
100 g saldētu vai svaigu kazeņu
50 ml Dansukker želejas cukura „Multi”
200 g svaigā siera

Instrukcijas

Saldo krējumu ar pienu, sīrupu, vaniļas cukuru un balto cukuru katliņā uzvāra un noņem no plīts. Olu dzeltenumus un divas ēdamkarotes cukura bļodiņā saputo, un, nepārtraucot putošanu, pielej klāt karstajam krējuma maisījumam. Maisījumu karsē, līdz tas ir sabiezējis (aptuveni 82 °C temperatūrā). Nedrīkst pieļaut uzvārīšanos, lai olas nesarecētu. Maisījumam ļauj atdzist un lej saldējuma mašīnā. Ja tā nav pieejama, saldējumu novieto saldētavā uz piecām stundām, ik pa laikam apmaisot, lai nodrošinātu vienmērīgu sasalšanu.
Kazenes kopā ar cukuru apvāra 3-10 minūtes. Atdzesē un samaisa kopā ar svaigo sieru.

Kad saldējums ir gandrīz gatavs (sabiezējis), tajā uzmanīgi iecilā kazeņu krēmu. Uzglabā saldētavā. Pirms pasniegšanas apmēram 20 minūtes ļauj atlaisties istabas temperatūrā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.