Siera kūkas saldējums ar kazenēm

Mājās gatavots saldējums ir īpaša delikatese. To ir vienkārši pagatavot, atvēlot pietiekami laika sasalšanai. Saldējuma maigo, zīdaino struktūru nodrošina dzirdais invertētais vai arī glikozes sīrups - tas novērš ledus kristālu veidošanos, tādēļ saldējums nesasalst ciets, bet gan saglabā krēmīgu, smalku konsistenci.

Atzīme (47 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 ml saldā krējuma
250 ml piena
100 ml Dansukker Dzidrā vai glikozes sīrupa
100 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura
2 tējkar. vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
5 olu dzeltenumi
2 ēdamkar. cukura

Kazeņu krēmam
100 g saldētu vai svaigu kazeņu
50 ml Dansukker želejas cukura „Multi”
200 g svaigā siera

Instrukcijas

Saldo krējumu ar pienu, sīrupu, vaniļas cukuru un balto cukuru katliņā uzvāra un noņem no plīts. Olu dzeltenumus un divas ēdamkarotes cukura bļodiņā saputo, un, nepārtraucot putošanu, pielej klāt karstajam krējuma maisījumam. Maisījumu karsē, līdz tas ir sabiezējis (aptuveni 82 °C temperatūrā). Nedrīkst pieļaut uzvārīšanos, lai olas nesarecētu. Maisījumam ļauj atdzist un lej saldējuma mašīnā. Ja tā nav pieejama, saldējumu novieto saldētavā uz piecām stundām, ik pa laikam apmaisot, lai nodrošinātu vienmērīgu sasalšanu.
Kazenes kopā ar cukuru apvāra 3-10 minūtes. Atdzesē un samaisa kopā ar svaigo sieru.

Kad saldējums ir gandrīz gatavs (sabiezējis), tajā uzmanīgi iecilā kazeņu krēmu. Uzglabā saldētavā. Pirms pasniegšanas apmēram 20 minūtes ļauj atlaisties istabas temperatūrā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.