Sastāvdaļas
2 apelsīnu sula (apmēram 200 ml)
500 ml sarkanvīna
500 ml karstvīna
3 kanēļa standziņas
3 ēdamkar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
2 apelsīni
0,5 greipfrūta
0,5 granātābola
0,5 l minerālūdens
Ledus
Glāzes dekorēšanai
Apelsīns
2 ēdamkar. Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. malta kanēļa
Instrukcijas
Apelsīna sulu izspiež un salej krūkā. Pievieno abus vīnus, kanēļa standziņas un muscovado cukuru. Noskalo un ar mizojamo nazīti nomizo citrusaugļus. Miziņas bļodā samaisa ar granātābola sēklām un atstāj uz 30 minūtēm.
Glāzes izdekorē, samitrinot glāžu maliņas ar apelsīna šķēlīti: uz šķīvīša sajauc balto cukuru un maltu kanēli; samitrināto glāzes maliņu iemērc cukurā, lai veidotos glīta maliņa.
Pirms pasniegšanas vīna krūzē ielej arī minerālūdeni un ledu. Sangriju salej glāzēs un pasniedz.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.