Saulgriežu sangria

Sangrija ir brīnišķīgs vasaras dzēriens, tomēr to var arī baudīt ziemā. Cienā ar Ziemassvētku sangriju kā aperatīvu Ziemassvētkos vai pusdienās. Pasniedz svinīgās glāzēs un pārkaisi ar cukuru vai maltu kanēli.

1.5 litri

PT25M

30 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

2 apelsīnu sula (apmēram 200 ml)
500 ml sarkanvīna
500 ml karstvīna
3 kanēļa standziņas
3 ēdamkar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
2 apelsīni
0,5 greipfrūta
0,5 granātābola
0,5 l minerālūdens
Ledus

Glāzes dekorēšanai
Apelsīns
2 ēdamkar. Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. malta kanēļa

Instrukcijas

Apelsīna sulu izspiež un salej krūkā. Pievieno abus vīnus, kanēļa standziņas un muscovado cukuru. Noskalo un ar mizojamo nazīti nomizo citrusaugļus. Miziņas bļodā samaisa ar granātābola sēklām un atstāj uz 30 minūtēm.
Glāzes izdekorē, samitrinot glāžu maliņas ar apelsīna šķēlīti: uz šķīvīša sajauc balto cukuru un maltu kanēli; samitrināto glāzes maliņu iemērc cukurā, lai veidotos glīta maliņa.
Pirms pasniegšanas vīna krūzē ielej arī minerālūdeni un ledu. Sangriju salej glāzēs un pasniedz.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.