Sastāvdaļas
2 apelsīnu sula (apmēram 200 ml)
500 ml sarkanvīna
500 ml karstvīna
3 kanēļa standziņas
3 ēdamkar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
2 apelsīni
0,5 greipfrūta
0,5 granātābola
0,5 l minerālūdens
Ledus
Glāzes dekorēšanai
Apelsīns
2 ēdamkar. Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. malta kanēļa
Instrukcijas
Apelsīna sulu izspiež un salej krūkā. Pievieno abus vīnus, kanēļa standziņas un muscovado cukuru. Noskalo un ar mizojamo nazīti nomizo citrusaugļus. Miziņas bļodā samaisa ar granātābola sēklām un atstāj uz 30 minūtēm.
Glāzes izdekorē, samitrinot glāžu maliņas ar apelsīna šķēlīti: uz šķīvīša sajauc balto cukuru un maltu kanēli; samitrināto glāzes maliņu iemērc cukurā, lai veidotos glīta maliņa.
Pirms pasniegšanas vīna krūzē ielej arī minerālūdeni un ledu. Sangriju salej glāzēs un pasniedz.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Brīnišķīgais zemeņu laiks
Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.