Saulgriežu sangria

Sangrija ir brīnišķīgs vasaras dzēriens, tomēr to var arī baudīt ziemā. Cienā ar Ziemassvētku sangriju kā aperatīvu Ziemassvētkos vai pusdienās. Pasniedz svinīgās glāzēs un pārkaisi ar cukuru vai maltu kanēli.

1.5 litri

PT25M

30 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

2 apelsīnu sula (apmēram 200 ml)
500 ml sarkanvīna
500 ml karstvīna
3 kanēļa standziņas
3 ēdamkar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
2 apelsīni
0,5 greipfrūta
0,5 granātābola
0,5 l minerālūdens
Ledus

Glāzes dekorēšanai
Apelsīns
2 ēdamkar. Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. malta kanēļa

Instrukcijas

Apelsīna sulu izspiež un salej krūkā. Pievieno abus vīnus, kanēļa standziņas un muscovado cukuru. Noskalo un ar mizojamo nazīti nomizo citrusaugļus. Miziņas bļodā samaisa ar granātābola sēklām un atstāj uz 30 minūtēm.
Glāzes izdekorē, samitrinot glāžu maliņas ar apelsīna šķēlīti: uz šķīvīša sajauc balto cukuru un maltu kanēli; samitrināto glāzes maliņu iemērc cukurā, lai veidotos glīta maliņa.
Pirms pasniegšanas vīna krūzē ielej arī minerālūdeni un ledu. Sangriju salej glāzēs un pasniedz.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.