Sapiparotās olas

Pildītās olas ir klasisks svētku ēdiens no vecmāmiņu laikiem. Pievienojot atšķirīgas garšvielas, varam padarīt tās mūsdienīgākas. Čili vari aizstāt ar pustējkaroti karija vai sarkanās paprikas.

8 porc.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

4 cieti novārītas olas
2 ēd. kar. Dižonas sinepju
1 ēd. kar. Dansukker Tumšā cukura sīrupa
1 ēd. kar. biezpiena vai svaigā siera
1 tējk. smalki sakapāta sarkanā čili pipara

Instrukcijas

Olas gareniski pārgriež uz pusēm. Dzeltenumus izņem un  atsevišķā bļodā saspaida ar dakšiņu, pievieno sinepes, sīrupu, biezpienu vai svaigo sieru un čili. Tad maisījumu  ar karoti vai caur dekorējamo tūtiņu un robaino uzgali sapilda atpakaļ olu "bļodiņās".

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.