Sastāvdaļas
2 iepriekš sagatavotas bezē masas pamatnes* ar diametru 24 cm
300 ml saldā krējuma
200 ml liesa skābā krējuma
30 g Dansukker pūdercukura
50 g konfekšu "Daim"
75 ml iepriekš pagatavotas šokolādes mērces*
750 g zemeņu
Instrukcijas
Vienu bezē ripu ievieto veidnē ar noņemamām malām. Apslaka ar lielāko daļu no šokolādes mērces. Saldo krējumu ar pūdercukuru puto, līdz tas kļūst stingrs. Iecilā skābo krējumu un konfektes. Maisījumu pārsmērē pāri pamatnei un uzliek virsū otru bezē ripu. Apslaka ar atlikušo šokolādes mērci. Liek saldētavā uz vismaz 5 stundām. Kad izņem no saldētavas, ļauj, lai kūka 15 minūtes pakūst, tad tā ir gatava pasniegšanai. Pasniedz ar zemenēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.