Saldēta bezē kūka ar zemenēm

Aptuveni 8 porcijas

Atzīme (2 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

2 iepriekš sagatavotas bezē masas pamatnes* ar diametru 24 cm
300 ml saldā krējuma
200 ml liesa skābā krējuma
30 g Dansukker pūdercukura
50 g konfekšu "Daim"
75 ml iepriekš pagatavotas šokolādes mērces*
750 g zemeņu

Instrukcijas

Vienu bezē ripu ievieto veidnē ar noņemamām malām. Apslaka ar lielāko daļu no šokolādes mērces. Saldo krējumu ar pūdercukuru puto, līdz tas kļūst stingrs. Iecilā skābo krējumu un konfektes. Maisījumu pārsmērē pāri pamatnei un uzliek virsū otru bezē ripu. Apslaka ar atlikušo šokolādes mērci. Liek saldētavā uz vismaz 5 stundām. Kad izņem no saldētavas, ļauj, lai kūka 15 minūtes pakūst, tad tā ir gatava pasniegšanai. Pasniedz ar zemenēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Ķiplokugurķīši

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu koblers

Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.