Sastāvdaļas
200 g Dansukker pūdercukura
100 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 olas baltums
Instrukcijas
Mandeles apgrauzdē un noberz tām mizu. Traukā samaisa pūdercukuru ar niedru cukuru. Olas baltumu ieliek citā traukā un saputo ar dakšiņu. Mandeles iemērc olas baltumā un pēc tam cukuru maisījumā. Liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep cepeškrāsnī 105°C apmēram 35 minūtes. Izslēdz cepeškrāsni, taču neizņem mandeles, pirms tās nav atdzisušas.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?