Ruma bumbiņas

50 gab.

Atzīme (39 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g sviesta
150 g šokolādes (tumšās vai gaišās)
3 olas
90 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
1 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
1 tējk. jūras sāls
120 g kviešu miltu
2 tējk. tumšā ruma (var tikt aizvietots ar Dansukker Tumšo sīrupu)
Dansukker cukurbiešu cukurs apviļāšanai

Instrukcijas

Ieslēdz cepeškrāsni uz 175°C. Cepešpannu izklāj ar 20x20 cm cepamā papīra. Pannā izkausē sviestu, noņem no plīts un pievieno sasmalcinātu šokolādi. Lielā bļodā saputo olas, cukuru, vaniļas cukuru un sāli. Pievieno šokolādes un sviesta maisījumu un iesijā miltus. Masu lej ar cepamo paīru izklātajā cepešpannā un cep aptuveni 10 minūtes. Atdzesē. Cepumu liek lielā miksera bļodā, pievieno rumu vai Dansukker Tumšo sīrupu un ar mikseri lēnām izmaisa. Turpina maisīt, līdz masa sabiezē un var izveidot bumbiņas. Gatavas konfektes apviļā cukurā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.