Ruma bumbiņas

50 gab.

Atzīme (35 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g sviesta
150 g šokolādes (tumšās vai gaišās)
3 olas
90 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
1 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
1 tējk. jūras sāls
120 g kviešu miltu
2 tējk. tumšā ruma (var tikt aizvietots ar Dansukker Tumšo sīrupu)
Dansukker cukurbiešu cukurs apviļāšanai

Instrukcijas

Ieslēdz cepeškrāsni uz 175°C. Cepešpannu izklāj ar 20x20 cm cepamā papīra. Pannā izkausē sviestu, noņem no plīts un pievieno sasmalcinātu šokolādi. Lielā bļodā saputo olas, cukuru, vaniļas cukuru un sāli. Pievieno šokolādes un sviesta maisījumu un iesijā miltus. Masu lej ar cepamo paīru izklātajā cepešpannā un cep aptuveni 10 minūtes. Atdzesē. Cepumu liek lielā miksera bļodā, pievieno rumu vai Dansukker Tumšo sīrupu un ar mikseri lēnām izmaisa. Turpina maisīt, līdz masa sabiezē un var izveidot bumbiņas. Gatavas konfektes apviļā cukurā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.