Ruma bumbiņas

50 gab.

Atzīme (38 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g sviesta
150 g šokolādes (tumšās vai gaišās)
3 olas
90 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
1 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
1 tējk. jūras sāls
120 g kviešu miltu
2 tējk. tumšā ruma (var tikt aizvietots ar Dansukker Tumšo sīrupu)
Dansukker cukurbiešu cukurs apviļāšanai

Instrukcijas

Ieslēdz cepeškrāsni uz 175°C. Cepešpannu izklāj ar 20x20 cm cepamā papīra. Pannā izkausē sviestu, noņem no plīts un pievieno sasmalcinātu šokolādi. Lielā bļodā saputo olas, cukuru, vaniļas cukuru un sāli. Pievieno šokolādes un sviesta maisījumu un iesijā miltus. Masu lej ar cepamo paīru izklātajā cepešpannā un cep aptuveni 10 minūtes. Atdzesē. Cepumu liek lielā miksera bļodā, pievieno rumu vai Dansukker Tumšo sīrupu un ar mikseri lēnām izmaisa. Turpina maisīt, līdz masa sabiezē un var izveidot bumbiņas. Gatavas konfektes apviļā cukurā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.